Sunday, April 19, 2009

selingkuh. i fell in love with the deejay!

jumaat. ada ceramah khas untuk staf wanita kat ofis. saya attend. yela, saya kan wanita. sedang enak dengar celoteh si penceramah, saya menerima satu es-em-es.

"u, jom gie tengok wayang. bosan laa"

cut it short, saya setuju tanpa banyak cerita. mungkin sebab hari tu saya mahukan kebebasan bercampur sedikit kekejaman. saya keluar dari dewan ceramah dengan alasan nak pergi restroom. lepastu memang tak masuk lagi dah. sebab saya pergi restroom kat the mines. hahahaha!

saya dibelanja menonton pantas & garang 4. walaupun dah tengok, saya layankan aje. memang lar seronok. escape dari ofis macam tuh. dahla sipengajak tu pakai baju melayu. hari jumaat la katakan. tapi tak gie solat pon. ceh!

sekembali ke ofis, kawan-kawan bertanya:

"pergi mana tadi? hilang je...."

dan, saya jawab..

"lost in action"

sebenarnya, dalam hati ada rasa bersalah. saya bermain kayu tiga. ohh, tidak!! itu semua HELL~
cuma, dia terlalu gorgeous untuk saya katakan TIDAK pada dia. cha, ayat anda sangat haram! tapi... dia seorang deejay kelab. satu-satunya perkara yang buatkan saya-dia-kami takkan kemana-mana...

8 comments:

paranoid childish said...

i like ur style but i don't like ur attitude! (sekadar quote dp movee tidak mengambarkan perasaan sebenar saya)
perselingkuhan adalah 1 perbuatan yg thrill dan menyeronokkan. saya juga percaya pada perselingkuhan kerana sesuatu perhubungan hanya indah ketika semuanya masih baru, ketika masih dalam proses saling mengenali. pabila proses itu berakhir semuanya menjadi hambar. kisses n sex sekadar rutin bukan lagi kerana chenta. jadi utk menyemarakkan emosi yg semakin hambar marilah bersama mencurangi pasangan anda muahahaha (sila gelak seperti penjahat cerita hindi 80an gelak)

p/s saya tidak sukakan hubungan yg berlandaskan rutin, kerana itu saya meletakkan tempoh kontrak sekadar 6 bulan sahaja dengan mana2 gadis

zurina omar said...

aku nyanyikan lagu unfaithful mau..?
EH EH x leh!
suara aku x sedap...;P

tulipbiru said...

sumtime, we juz dO wat d heart say..kdg2 rsionaliti kita cmpak jew kt blkg dlu...hahaha..

Anak Pendang Sekeluarga said...

salm...sabor jela....

MeGa said...

paranoid: i like my style but dont like my attitude too.. hahaha..
psst inche paranoid, saya seorg yg tamak. mahu memiliki semua kebahagiaan dlm dunia.

zurina: nyanyi laa. tp, jgn bukak cte ni if aku gie puncak k.

tulipbiru: umiey mmg penyokong no 1!

anak pendang sekeluarga: hek, mari bersabar beramai-ramai..

karatz said...

perhh..luar taksiran..xleh trima tol..
tp,tgk wyg je pon..salah ke..salah kot..ke x salah..arghh..aku plak stress..

paranoid childish said...

stakat tgk wayang je, bkn wat wayang pn (ker?) hahaah

MeGa said...

karatz:haa laa, tgk wyg x slh kn... hehe...

paranoid: ape bunyik keji jek statement inche paranoid neh..
hehe...