Tuesday, June 2, 2009

jemey bukan jemir - sebuah kisah berkisar tentang inche paranoid...

malam tadi saya dan ZURINA OMAR (syok weh tulis name engko beso-beso) membincangkan tentang inche paranoid (name die tak bole tulis huruf besar sebab bla bla bla ). si zurina omar menyangkakan inche paranoid adalah kawan mutlak (kawan yang dah lama kenal) saya. dengan sebab itu jugalah, dia sesedap oren membuat kacau di blog inche paranoid. wahaha! inche paranoid, maafkan perilaku sahabat saya itu. dia memang kurang hormon malu. maka dia aci redah buat huru-hara di mana-mana.

kisah bermula apabila saya meminta beliau ( kata ganti nama untuk zurina omar) melihat salah satu entri kamu (kata ganti nama untuk inche paranoid). alaaa, entri yang kamu tayang tshirt gundam berserta perut yang kengkonon tak buncit tu.. (ya, saya keji). kerana saya berpendapat foto itu seolah-olah kelihatan seperti seakan-akan lebih kurang macam rakan lama beliau iaitu jemey. bukan jemir ya. tapi jemey. maka, bermulalah perang gado-gado manja kami tentang kamu dan jemey bukan jemir.

tanpa segan silu, beliau turut menuduh saya menghamilkan jemey bukan jemir?? gi-la ke RINA?? (kamu nak tahu tak inche paranoid, malam tadi zurina omar tido kat bilik pengantin. ni rahsia kita dua jek ok).

tapi kan inche paranoid, selepas melihat foto perut kengkonon tak buncit kamu tuh memang saya asyik membayangkan (gi-la ah asyik membayangkan! gi-la ah!) muka kamu macam muke si jemey bukan jemir tuh. tapi, saya harap tak sama lar kamu dengan jemey bukan jemir tuh. sebab jemey bukan jemir tu tak kacak pon! harap baju kaler oren jek dia tuh (mintak-mintak zee tak baca entri neh. kalau bace pon, mintak-mintak zee tak pandai baca bahasa melayu kejap). actually zurina omar suruh saya upload gambar jemey bukan jemir tuh kat sini. tapi, mane lar saya ade sebab untuk simpan gambar dia pon kan?? kan?

bintang kecik: zuren, otey kew entri ney? kalo tak otey, sowie taw. tak mo babap taw. lalala~

7 comments:

paranoid childish said...

sblm tu biar saya gelak dulu.. muahaahahahahahaa

patut la saya asik tersedak semalam, rupanya ada 2 gadis bercerita tentang saya.

ketama( sengaja slh eja) saya bkn jemey jd muka saya tidak seiras jemey :P

kedua) muka zurina omar agak mirip arwah janda saya

ketiga) hahahha

keempat)..... ^ ^"

MeGa said...

paranoid: muke zurina omar mmg muka-sepah-sepah..
wahahha!
=)

zurina omar said...

byk ko typo disini.

ketama :ko eja name aku RINA again!

kedua:len kali nk bisik resia kat inche jemey bkn jemir tu perlahan sket. AKU DENGAR!

ketiga: KO GADIS MYSPACE SEJATI.TAHNIAH!
ok malas ah nk lawan sbb serius terkial kial siyal aku nk taip mcm sms GM yg xpaham sms tu adalah singkatkan perkataan tp mereka jdkan lebih pjggg n konon comel.huh!

oh! smlm ko sj reply msj aku tau.aku sj reply sbb nak menang jd org last reply*asal selalu semangat nak explain? n selalunya aku kalah sbb tido dulu.cis!

paranoid childish said...

mungkin gk, seperti saya yg selalu disalah anggap seperti antonio banderas (khaik tuih) hahaahaha

zurina omar said...

inche paranoid,
adakah kerana rmbut kami sama?

echa,
uztaz(nak lelaki je ajar)
aku x ajar lagi tules barbie dlm bahase jawi.

ba alif ba ya kire ok la ek?

zurina omar said...

lagi satu typo:

bila lak aku kwn ngan jemir neh?
dia yg sms aku dulu.
*arap zee maseh x boleh baca melayu lg.

MeGa said...

zurina: TERLALU BANYAK KO KOMEN. nk reply yg mne 1 neh? em, sejak bile budaya me-reply komen org ni wujud eh? sape pencetusnye? ade pengomen mcm ko ni kn da susa. punye lar byk nk reply komen.. huh!
(da taip pnjg2 tp xde satu pon yg reply komen ko. ok.)
sin ya wau ya lam~

paranoid:antonio banderas... emmm (mula bygkan muke antonio banderas padahal x kenal pon), not bad...